Με ήχους Ελλάδας από τα παιδιά των Οινοφύτων

Συναυλία μαθητών του ιδρύματος βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (παράρτημα Οινοφύτων)

Με  τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλαδος κκ. Ιερωνύμου Β’, και του επιχώριου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου,  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 16 Ιουνίου 2019 συναυλία προόδου από τους μαθητές του εργαστηρίου παραδοσιακής μουσικής στο Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων υπό του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών .

 Παρόντες ήταν ο  Γενικός  Διευθυντής  του Ιδρύματος Παν. Αρχιμανδρίτης  Ειρηναίος Νάκος, η κ. Δήμητρα και Σοφία Λιάπη ο κ. Γεώργιος Θεοδωρόπουλος πρώην Δήμαρχος Οινοφύτων  και οι καθηγητές κ. Γεώργιος Χαλδούπης και κ. Γεώργιος Ξουλόγης.
Με την μέριμνα  του Γενικού Διευθυντού του Ιδρύματος  Αρχιμ. π. Ειρηναίου Νάκου, και των λοιπών καθηγητών  – αξιόλογων μουσικών-  οι νέοι και οι νέες μας οδηγούνται σε βήματα παραδοσιακά ουσιαστικά και ανυπέρβλητα.