22 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας

Το μήνυμα της αγάπης ,της προσφοράς και της συνεργασίας πέρασε μέσα από την γιορτινή εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.
Πλήθος μικρών και μεγάλων παιδιών που συνοδεύονταν από τους γονείς τους απόλαυσαν μια εξαιρετική θεατρική παράσταση από μια ομάδα μικρών παιδιών του ΚΕΔ .
Το παραμύθι της Χιονάτης με τους 7 νάνους, διασκευασμένο μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα, έδωσε για άλλη μια φορά το μήνυμα πως το πιο ξεχωριστό δώρο στη ζωή είναι η καλοσύνη και η αγάπη.
Στη συνέχεια μεγαλύτερα παιδιά από το ΚΕΔ με τα ταμπελάκια των βοηθών στις μπλούζες τους και φορώντας Χριστουγεννιάτικα σκουφάκια ,καθοδηγούσαν τα παιδιά να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, να γράψουν το γράμμα τους στο ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη, να φτιάξουν κουραμπιέδες στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, πρόσφεραν ζεστή σοκολάτα και κέρασαν τα υπέροχα σπιτικά γλυκά που έφτιαξαν οι μητέρες από την ομάδα του θεατρικού.
Η βραδιά τελείωσε μαθαίνοντας από τον π. Σπυρίδων Βασιλάκο τι συμβολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και με τον Άγιο Βασίλη να υποδέχεται δίπλα στο τζάκι τα παιδιά για να τους μοιράσει ζαχαρωτά και δώρα.