Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στο Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας στα Οινόφυτα

Μια ευχάριστη συνάντηση είχε το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών στις όμορφες εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας στα Οινόφυτα των Θηβών.

Ο Σεβασμιώτατος κατόπιν προσκλήσεως του υπεδέχθη με πατρική αγάπη και απλότητα τα στελέχη της Κεντρικής Διοικήσεως των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως μας και τους υπαλλήλους αυτής και για αρκετή ώρα είχαν μία ευχάριστη επικοινωνία γνωριμίας, παρουσία και του μελλοντικού Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αγγέλου Ανθοπούλου.

Τα στελέχη ενημέρωσαν τον Ποιμενάρχη μας για την κάθε υπηρεσία της Μητροπόλεως ξεχωριστά και αποκόμισαν τον έπαινο του για τον τρόπο λειτουργίας, γεγονός για το οποίο τους διαβεβαίωσε ότι, με πνεύμα συνεργασίας και αγάπης οι υπηρεσίες θα συνεχίσουν την κανονική λειτουργία τους με μοναδικό στόχο την Δόξα του Θεού, την διακονία του ανθρώπου και την οικοδομή των πιστών μελών της Φθιωτικής Εκκλησίας.

«Αγαπητοί μου πατέρες και αδελφοί, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκεστε σήμερα εδώ και έχουμε αυτή την επικοινωνία. Είναι σα να σας γνωρίζω πολλά χρόνια. Πραγματικά θέλω να γνωρίζετε ότι θα σταθώ στο πλευρό σας, Πατέρας, φίλος και αδελφός σας και όλοι μαζί θα συμπορευθούμε για το καλό της Εκκλησίας μας και για να μεταφέρουμε το μήνυμα της αγάπης του Χριστού σε κάθε άνθρωπο στην Φθιώτιδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ποιμενάρχης μας

Επίσης συζήτησαν και λεπτομέρειες για την προετοιμασία του Ιστορικού γεγονότος της Ενθρονίσεως του Ποιμενάρχου μας στον Ιστορικό Θρόνο της Μητροπόλεως Φθιώτιδος, η οποία συν Θεώ θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου ε.ε.